Villa Mogren

Spremna za Vaš idealan odmor na najljepšoj lokaciji na Crnogorskom primorju...

Villa Mogren

Vila Mogren je oaza u srcu najljepseg dijela Budvanske rivijere, na svega 300 metara vazdušne linije od mora.


Umjetnost gostoprimstva koja je nadopunjena jedinstvenim pogledom na more, ostrvo Sveti Nikola, stari grad Budva i istorijsku tvrđavu Mogren, učiniće Vaš odmor nezaboravnim i potpunim.

Udobnost

Vila Mogren je kreirana prema potrebama modernog i porodičnog čovjeka, savremeno opremljena led televizorima, internetom, klimatizacijom, video nadzorom, kao i kompletnim namještajem i opremom za svačije potrebe. Svaka prostorija posjeduje moderan pokretni namještaj koji u svakom momentu nudi apsolutnu sigurnost i udobnost. 

Sobe

Vila Mogren posjeduje pet komfornih soba sa francuskim i odjeljenim krevetima, a svaka od njih pružiće Vam neophodni odmor i mir. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa kadom ili kabinom za tuširanje sa kompletnom opremom (peškiri i kozmetika).

Sadržaji

Vila Mogren posjeduje pet spavaćih soba,tri dnevna boravka,tri kuhinje,pet kupatila,veš mašine,veliki bazen sa nekoliko platoa za sunčanje,preljepu baštu bogatu razim rastinjem i cvijećem.


Ogromne tarase koje se raprostiru preko oba sprata vile pružaju vam fantastičan pogled i ogromne  mogućnosti za razonodu.